Dimotech - Onze diensten

Door de jaren heen heeft Dimotech zich toegespitst op een aantal specifieke IT gerelateerde diensten. Het is onze betrachting om in de diensten die we aanbieden het verschil te kunnen maken. We doen dit door ons toe te leggen op een beperkt aantal activiteiten en door een grote betrokkenheid met onze klanten en projecten na te streven.

Software consultancy

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software in .NET Microsoft technologie.
Wat zijn onze sterke punten?

  • Grondige kennis en ervaring in het bouwen van zowel Windows Forms, ASP.NET webtoepassingen en mobiele toepassingen
  • Grondige kennis van .NET technologie en MS SQLServer
  • Grondige kennis van UML en diverse UML tools
  • Grondige kennis van Project management methodes als PMBOK, SCRUM, RUP
  • Functionele kennis en ervaring in diverse sectoren

Maatsoftware

Vanuit de ervaring die we hebben en blijven onderhouden en uitbouwen heeft Dimotech een eigen ontwikkelstrategie ontwikkeld voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van maatsoftware en websites. We vertrekken daarbij altijd vanuit ons eigen basisdesign met standaardfunctionaliteit zodat we ons kunnen toeleggen op de specifieke noden van uw website of toepassing. Dit laat ons toe om tot een betrouwbaar resultaat te komen dat snel, volledig getest en gedocumenteerd kan afgeleverd worden. Voor het online zetten van uw website doen we beroep op één van onze partners. Dit laat ons toe om te werken tegen zeer scherpe prijzen.

Data entry en data cleaning

Dimotech beschikt over een ruime ervaring en een set van hulp- en bewerkingsprogramma's om de kwaliteit van uw lijsten, bestanden of papieren documenten gevoelig te verbeteren. Zo kunnen we op korte tijd van een ruw bestand een gebruiksklaar bestand maken voor uw mailing of voor invoer in uw databank!