Dimotech - Nieuws

15-09-2011 - Het belang van software in uw onderneming

Wanneer in ondernemingen gesproken wordt over software wordt er bijna altijd gedacht aan grote en dure programma's, al dan niet volledig op maat gemaakt voor deze onderneming. In heel wat gevallen leidt dit ertoe dat het project zelfs niet opgestart wordt wegens te duur, niet rendabel of te complex.

Kleine programma's - hoog rendement

Wie in deze economisch moeilijke tijden echter een beetje creatief is, kan mits het uitwerken van kleine en eenvoudige stukjes software dikwijls hetzelfde rendement halen. Er zijn heel wat voorbeelden van kleine programma's die de eindgebruiker uren en zelfs dagen werk besparen. Het zou dan al te gek zijn om deze kansen onbenut te laten.

Lees verder


17-09-2010 - Portaal voor scholen

Sinds 1 september zijn alle scholen weer uit de startblokken geschoten. Elke zichzelf respecterende school gebruikt vandaag een eigen website om te communiceren met ouders en studenten. Het is ons opgevallen dat er voor heel wat scholen nog veel werk aan de winkel is om de bruisende activiteiten van in de school te vertalen naar een bruisende website die verder gaat dan de muren van de school.

Om dit alles zeer snel en betaalbaar te kunnen realiseren, hebben wij een concept uitgewerkt dat niet alleen voorziet in een handige basiswebsite maar dat ook tegemoet komt aan de praktische problemen die 'het onderhoud van een website' met zich mee brengen. De mogelijkheid voor het rondsturen van een nieuwsbrief is standaard voorzien, net als het bijhorende beheer van e-mailadressen. Zo kan iedere school in enkele dagen tijd uitpakken met een nieuwe moderne website die netjes onderhouden en bijgewerkt wordt!

Heeft u interesse in onze oplossing of zou u graag onze demo zien? Contacteer ons voor een afspraak!

Het Dimotech team

20-06-2010 - Nieuwe website

Beste,

Welkom op onze nieuwe website. Vanaf nu zal u hier onze activiteiten en bezigheden op de voet kunnen volgen. Het design zal de volgende dagen en weken nog op punt gesteld worden en de verschillende  nieuwe mogelijkheden zullen stap voor stap geactiveerd worden. Kom dus regelmatig een kijkje nemen en ontdek de nieuwste ontwikkelingen, die we uiteraard ook aanbieden aan onze klanten!

Het Dimotech team